HOE HET WERKT

TEAM SAMENSTELLEN & INSCHRIJVEN

Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging.

Per team kies je:

- een teamcaptain.

- een locatie in AMERONGEN waar jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. Wij adviseren 6 tot 15 personen per team.

- het goede doel waarvoor jullie gaan spelen. Dit kan zijn een vereniging of stichting (het liefst hier in Amerongen!)

 

Je kunt je team inschrijven via deze site tot en met 20 maart 2022.

01.04.2022

De teamcaptain zorgt dat hij/zij om 19.00 uur in Café de Tram aanwezig is. Hier krijg je uit handen van de commissie het boekwerk. In dit boekwerk staan de vragen die je gaat oplossen met jouw team op jullie gekozen locatie! Er zitten denk- , doe- en zoek vragen bij. Tijdens deze avond mag je van alles gebruik maken wat maar voor handen komt; je telefoon, je Ipad, je laptop, je encyclopedie, je neef uit Amerika, bedenk het maar! Om 22.42 uur stipt moet het boek met alleen de antwoorden  ingeleverd worden bij de Tram, let op!  op de juiste volgorde inleveren zoals je het hebt gekregen.

ZO MIN MOGELIJK REGELTJES

Aangezien Nederland steeds meer betutteld wordt en we overal wel een actiegroep voor oprichten, hebben wij bedacht om er goed aan te doen zo min mogelijk regels op te stellen.  Toch zijn er wel een aantal aandachtspuntjes;

- Wees sportief

- Hou je aan de Nederlandse wet

- Denk om de veiligheid

-Zorg ervoor dat de antwoorden voor de jury goed leesbaar zijn, schrijf met zwart of blauw .

- De kwismap mag uit elkaar worden gehaald, bij inleveren moeten de ANTWOORDEN pagina’s weer terug in goede volgorde zitten. 

- Foto- en video opnamen die gemaakt worden kunnen wij gebruiken voor promotiedoeleinden. 

- Later dan 22.42 uur ingeleverd? Dit betekend punten aftrek.

Over de antwoorden mag zeker gediscussieerd worden onderling maar niet met de jury/organisatie, zij hebben hun uiterste best gedaan en hebben toch altijd het laatste woord!

UITSLAG

 Wij snappen dat jullie de spanning bijna niet kunnen houden en willen weten wie de winnaar is van de KWIS! Toch zal de commissie  er even voor uit moeten trekken om alle boeken grondig na te kijken. Op woensdag 27 april tussen 15.05 en 15.55 uur  op de Laan maken wij de uitslag bekend. Wij zorgen voor een volledige aangeklede en gezellige Koningsdag, zorg dus dat je erbij bent want dit wil je echt niet missen! Word je 1e, 2e, 3e, 13e of 25ste  met je team? dan kun je het door jullie gekozen goede doel erg blij maken! Ook voor de beste knutselaar is een prijs.

Maak jouw eigen website met JouwWeb